Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 46 516 600/ +36 30 847 4895
Széchenyi logo
Központi vízkárelhárítási bejelentések: +36 46 516 600/ +36 30 847 4895

Kitüntetések Víz Világnapja alkalmából

Vőneki Ágnes

Víz Világnapja alkalmából 2024. március 22-én, pénteken a Belügyminisztérium Márványaluájában megtartott ünnepség keretein belül három kollégánk vehetett át elismerést kiemelkedően magas szintű munkavégzése elismeréseként. A Dr. Pintér Sándor belügyminiszter úr által adományozott kitüntetéseket Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára adta át. Államtitkár úr az ünnepi beszédében megköszönte a vízügy munkatársainak helytállását és teljesítményét, kiemelte, hogy a klímaváltozással egyre fontosabbá válik a vízügyi terület munkája, és egyúttal hangsúlyozta azt is, hogy a magyar vízigazgatás európai mércével mérve is jóval nagyobb biztonságot garantál, mint más országoké[1]. Az ünnepség keretein belül az ágazatban tevékenykedők, közöttük a mi kollégáinknak is professzionális munkavégzésük elismeréseként kitüntetéseket vettek át.

Kvassay Jenő Emlékérem elismerésben részesült VŐNEKY ÁGNES víziközmű referens asszony (a fenti képen), a Vízvédelmi és Vízgyűjtő-gazdálkodási Osztály munkatársa az Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóságnál víziközmű területen negyed évszázadon keresztül magas színvonalon végzett munkája elismeréseként. DOMONYIK FERENC úr, az Informatikai Osztály vezetője az Igazgatóságnál közel három évtizeden keresztül kiemelkedő precizitással végzett munkája elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevél elismerést vett át.

Láng István úr, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója pedig KOCSMÁRSZKI JÓZSEF, a Sárospataki Szakaszmérnökség csatornaőre részére Főigazgatói oklevél elismerést adományozott a vízügyi ágazat érdekében több mint négy évtizeden keresztül végzett kimagasló munkássága elismeréseként.

[1] Forrás: https://hirado.hu/belfold/cikk/2024/03/22/retvari-bence-a-vizugy-munkatarsai-a-bekeert-dolgoznak

Fotók: Belügyminisztérium

 

Domonyik Ferenc úr átveszi a kitüntetést Rétvári Bence államtitkár úrtól

Kocsmárszki József úr átveszi a kitüntetést Láng István főigazgató úrtól